GHO markası, GHO İnci adıyla Antalya'da

Ekonomi 15.08.2024 - 20:16, Güncelleme: 15.08.2024 - 20:29
 

GHO markası, GHO İnci adıyla Antalya'da

Emlak ve inşaat sektöründe uzun yıllardır hizmet veren GHO markası büyümeye devam ediyor. En yeni ofisi Akdeniz'in incisi Antalya da açıldı. GHO farkını Antalyalılarında ayağıan getirdiklerini belirten GHO İnci Gayrimenkul Brokeri Abdullah Tüfek Kısaca GHO İnci markasından bahsetti.
Antalya GHO İnci Gayrimenkul Brokeri Abdullah Tüfek GHO İnci'yi bizlere tanıttı. Sektöre yepyeni bir soluk kazandıracaklarını belirten Abdullah  Tüfek şöyle devam etti. "GHO İnci Gayrimenkul olarak, gayrimenkul sektöründe yılların deneyimini ve uzmanlığını siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve onları hayallerindeki evlere, ofislere veya yatırım fırsatlarına güvenle kavuşturmaktır. Çok güzel bir ekip ile yola çıktık ve başarıdan başka bir seçenek düşünmüyoruz. Antalya halkının kaliteli ve sorunsuz hizmete layık olduğunu düşünüyoruz. Ve tüm çabamız hemşehrilerimize kaliteki hizmet sunmak." "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara en uygun gayrimenkul çözümlerini sunmak. Bu süreçte dürüstlük, şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerini benimseyerek, sektörde güvenilir bir isim olmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan GHO’nun da bize verdiği güç ile yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımlarımızla sektöre yön vermek amacındayız. Sürdürülebilir ve uzun vadeli değer yaratmak ve her zaman müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır." "Gayrimenkul Danışmanı arkadaşlarımızın da keyifle çalışacağı çok güzel bir ofis ortaya çıkardık. Sektörde emek veren tüm meslektaşlarımızı ofisimize davet ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki iyi bir ekibin üstesinden gelemeyeceği hiç bir zorluk yoktur." "Son olarak sizlerle ilkelerimizi de paylaşmak istiyorum; Müşteri Odaklılık: Müşterilerimizin memnuniyeti, başarımızın temel ölçütüdür. Onların beklentilerini aşan hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Profesyonellik: Her adımda profesyonel ve etik değerlere bağlı kalarak çalışıyoruz.. Yenilikçilik: Sürekli gelişen ve değişen sektörde, yenilikçi çözümler sunarak fark yaratıyoruz. Son olarak, Şirketimiz, geniş portföyü ve uzman kadrosuyla, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerinde müşterilerimize rehberlik etmektedir. GHO İnci Gayrimenkul olarak, gayrimenkul yatırımlarınızda güvenilir bir ortak olmaktan mutluluk duyarız." GHO İnci Gayrimenkul ailesine bizde başarılarla dolu ve bol kazançlı bir ömür diliyoruz.
Emlak ve inşaat sektöründe uzun yıllardır hizmet veren GHO markası büyümeye devam ediyor. En yeni ofisi Akdeniz'in incisi Antalya da açıldı. GHO farkını Antalyalılarında ayağıan getirdiklerini belirten GHO İnci Gayrimenkul Brokeri Abdullah Tüfek Kısaca GHO İnci markasından bahsetti.

Antalya GHO İnci Gayrimenkul Brokeri Abdullah Tüfek GHO İnci'yi bizlere tanıttı. Sektöre yepyeni bir soluk kazandıracaklarını belirten Abdullah  Tüfek şöyle devam etti.

"GHO İnci Gayrimenkul olarak, gayrimenkul sektöründe yılların deneyimini ve uzmanlığını siz değerli müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve onları hayallerindeki evlere, ofislere veya yatırım fırsatlarına güvenle kavuşturmaktır. Çok güzel bir ekip ile yola çıktık ve başarıdan başka bir seçenek düşünmüyoruz. Antalya halkının kaliteli ve sorunsuz hizmete layık olduğunu düşünüyoruz. Ve tüm çabamız hemşehrilerimize kaliteki hizmet sunmak."

"Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara en uygun gayrimenkul çözümlerini sunmak. Bu süreçte dürüstlük, şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerini benimseyerek, sektörde güvenilir bir isim olmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan GHO’nun da bize verdiği güç ile yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımlarımızla sektöre yön vermek amacındayız. Sürdürülebilir ve uzun vadeli değer yaratmak ve her zaman müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır."

"Gayrimenkul Danışmanı arkadaşlarımızın da keyifle çalışacağı çok güzel bir ofis ortaya çıkardık. Sektörde emek veren tüm meslektaşlarımızı ofisimize davet ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki iyi bir ekibin üstesinden gelemeyeceği hiç bir zorluk yoktur."

"Son olarak sizlerle ilkelerimizi de paylaşmak istiyorum;

Müşteri Odaklılık: Müşterilerimizin memnuniyeti, başarımızın temel ölçütüdür. Onların beklentilerini aşan hizmetler sunmayı hedefliyoruz.

Profesyonellik: Her adımda profesyonel ve etik değerlere bağlı kalarak çalışıyoruz..

Yenilikçilik: Sürekli gelişen ve değişen sektörde, yenilikçi çözümler sunarak fark yaratıyoruz.

Son olarak, Şirketimiz, geniş portföyü ve uzman kadrosuyla, gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerinde müşterilerimize rehberlik etmektedir. GHO İnci Gayrimenkul olarak, gayrimenkul yatırımlarınızda güvenilir bir ortak olmaktan mutluluk duyarız."

GHO İnci Gayrimenkul ailesine bizde başarılarla dolu ve bol kazançlı bir ömür diliyoruz.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.