Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, toprağa verildi

Gündem (PHA) - Perre Haber Ajansı | 14.01.2024 - 17:05
 

Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Irak'ın kuzeyinde, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (23), doğum gününe 3 gün kala memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
Şehit Gülmez'in cenaze törenine ailesi, yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Şehit Emrullah Gülmez'in Türk bayrağına sarılı tabutu hastane morgundan alındıktan sonra ilk olarak Hacıkodal Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Burada dua edip helallik alınmasının ardından şehidin naaşı tören için Hacıkodal Mezarlığı'na götürüldü. Burada düzenlenen törene şehidin ailesi Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, askeri ve mülki Erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Baba Hasan Gülmez'in güçlükle ayakta durduğu törende imamın helallik almasının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra silah arkadaşları tarafından omuzlara alınan Emrullah Gülmez'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. Hasan ve Durdane Gülmez çiftinin 8 çocuğundan en küçüğü olan Emrullah Gülmez, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 2021'in Eylül ayında katıldı. Bekar olan Gülmez, şehit olmasaydı 3 gün sonra 17 Ocak'ta doğum gününü kutlayacaktı.   Kaynak : PHA
KAHRAMANMARAŞ (PHA) - Irak'ın kuzeyinde, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (23), doğum gününe 3 gün kala memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Şehit Gülmez'in cenaze törenine ailesi, yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Şehit Emrullah Gülmez'in Türk bayrağına sarılı tabutu hastane morgundan alındıktan sonra ilk olarak Hacıkodal Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Burada dua edip helallik alınmasının ardından şehidin naaşı tören için Hacıkodal Mezarlığı'na götürüldü.
Burada düzenlenen törene şehidin ailesi Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, askeri ve mülki Erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Baba Hasan Gülmez'in güçlükle ayakta durduğu törende imamın helallik almasının ardından cenaze namazı kılındı. Daha sonra silah arkadaşları tarafından omuzlara alınan Emrullah Gülmez'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.
Hasan ve Durdane Gülmez çiftinin 8 çocuğundan en küçüğü olan Emrullah Gülmez, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 2021'in Eylül ayında katıldı. Bekar olan Gülmez, şehit olmasaydı 3 gün sonra 17 Ocak'ta doğum gününü kutlayacaktı.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.