Emniyetten kaçak telefon operasyonu

Asayiş (PHA) - Perre Haber Ajansı | 20.01.2024 - 18:30, Güncelleme: 20.01.2024 - 20:08
 

Emniyetten kaçak telefon operasyonu

MALATYA (PHA) - Malatya'da gerçekleştirilen polis operasyonunda, kaçak cep telefonları ve aksesuarları ele geçirildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden kaçak cep telefonu ve aksesuarlarının getirileceği bilgisi üzerine kent merkezinde faaliyet gösteren iki ayrı işyerine kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon neticesinde N.K.'ya ait araç ile H.A. ve F.A.'nın işyerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, 110 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 14 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 34 adet kablosuz kulaklık, 4 adet kablosuz telefon mikrofonu ve 4 adet akıllı saat ele geçirildi. Malatya Emniyet Müdürlüğü, operasyonun ardından 3 zanlıya, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na göre işlem yapıldığını duyurdu. Güvenlik güçlerinin kararlı çalışmaları, kaçakçılıkla mücadeledeki etkin rolünü bir kez daha ortaya koyarken, operasyonun detaylı soruşturması devam ediyor. Malatya Emniyeti, halkın güvenliği için titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti. Kaynak : PHA
MALATYA (PHA) - Malatya'da gerçekleştirilen polis operasyonunda, kaçak cep telefonları ve aksesuarları ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden kaçak cep telefonu ve aksesuarlarının getirileceği bilgisi üzerine kent merkezinde faaliyet gösteren iki ayrı işyerine kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Operasyon neticesinde N.K.'ya ait araç ile H.A. ve F.A.'nın işyerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, 110 adet gümrük kaçağı tuşlu cep telefonu, 14 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 34 adet kablosuz kulaklık, 4 adet kablosuz telefon mikrofonu ve 4 adet akıllı saat ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü, operasyonun ardından 3 zanlıya, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na göre işlem yapıldığını duyurdu.

Güvenlik güçlerinin kararlı çalışmaları, kaçakçılıkla mücadeledeki etkin rolünü bir kez daha ortaya koyarken, operasyonun detaylı soruşturması devam ediyor. Malatya Emniyeti, halkın güvenliği için titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.