Ali Babacan'dan emekli zam oranlarına eleştiri

Siyaset (PHA) - Perre Haber Ajansı | 21.01.2024 - 15:52, Güncelleme: 21.01.2024 - 15:52
 

Ali Babacan'dan emekli zam oranlarına eleştiri

ANKARA (PHA) - Emekli zam oranlarına yönelik eleştiride bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.” dedi.
Emekli zam oranlarına yönelik eleştiride bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.” dedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşla gerçekleştirdiği bir sohbeti yayınladı. “Emeklilere yapılan zam oranları iktidarın gerçeklerden ne kadar koptuğunun en somut göstergesi. Beştepe'ye göre ‘Müjde’ bize göre ‘Rezalet’” ifadesiyle paylaşılan videoda Ali Babacan emekliye şu mesajları verdi:  “Bunlar hesap bilmiyor” Geçinmek için taksicilik yapan eski bir kamyon şoförünü dinleyen Ali Babacan, emeklinin ‘Ben niçin 25 sene sigorta yatırdım?’ isyanını şu şekilde yanıtladı: “Şimdi 7 bin 500’ü 10 bin yaptılar. Müjde diye açıkladılar, değil mi? 2024 emeklilerin yılı olacak dediler. Şimdi TÜİK’in açıkladığı enflasyon kaç? yüzde 65. Gerçek enflasyon 7. Emekliye verdiler yüzde 33. Bunlar ya hesap bilmiyorlar…” “Yanındakileri kalkındırma partisi” “Ben AK Parti’nin bayrağını 20 sene salladım, ama şimdiden sonra yokum vallahi” diyen vatandaşa Ali Babacan şu yanıtı verdi:  “Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.” Kaynak : PHA
ANKARA (PHA) - Emekli zam oranlarına yönelik eleştiride bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.” dedi.

Emekli zam oranlarına yönelik eleştiride bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşla gerçekleştirdiği bir sohbeti yayınladı. “Emeklilere yapılan zam oranları iktidarın gerçeklerden ne kadar koptuğunun en somut göstergesi. Beştepe'ye göre ‘Müjde’ bize göre ‘Rezalet’” ifadesiyle paylaşılan videoda Ali Babacan emekliye şu mesajları verdi: 
“Bunlar hesap bilmiyor”
Geçinmek için taksicilik yapan eski bir kamyon şoförünü dinleyen Ali Babacan, emeklinin ‘Ben niçin 25 sene sigorta yatırdım?’ isyanını şu şekilde yanıtladı:
“Şimdi 7 bin 500’ü 10 bin yaptılar. Müjde diye açıkladılar, değil mi? 2024 emeklilerin yılı olacak dediler. Şimdi TÜİK’in açıkladığı enflasyon kaç? yüzde 65. Gerçek enflasyon 7. Emekliye verdiler yüzde 33. Bunlar ya hesap bilmiyorlar…”
“Yanındakileri kalkındırma partisi”
“Ben AK Parti’nin bayrağını 20 sene salladım, ama şimdiden sonra yokum vallahi” diyen vatandaşa Ali Babacan şu yanıtı verdi: 
“Geçen 1 Temmuz’da pas geçtiler, zam vermediler. Dediler ki ‘Ya maaşın köküne zam yaptık ya’ dediler. Millete maaşın kökü diye bir şey de öğrettiler. Adalet ve Kalkınma Partisi değişti, ‘Yanındakileri Kalkındırma Partisi’ oldu.”

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.