Muratpaşa MHP’de sürpriz isim adaylığını açıkladı

Gündem 14.12.2023 - 08:43
 

Muratpaşa MHP’de sürpriz isim adaylığını açıkladı

Antalya'nın tanınmış iş adamlarından Kürşat Göncü, Milliyetçi Hareket Partisinden Muratpaşa Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.
Antalya’nın sevilen iş insanlarından İnşaat ve Otomotiv sektörünün tanınan ismi Kürşat Göncü, MHP Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Muratpaşa İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen başvuruda, Kürşat Göncü ve beraberindeki heyet, parti yönetimi ve üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı.     Başvuru öncesi MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ile de makamında görüşen Kürşat Göncü, buradan beraberindeki heyetin coşkulu desteği ile ilçe teşkilatına geçti. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş, Kürşat Göncü’ye çıktığı bu yolda başarı dileklerini ileterek, "Hayırlı olsun, Allah utandırmasın" dedi.   İş insanı Kürşat Göncü’nün aday adaylığı, Antalya siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Kendisi, iş hayatında tanınmış bir isim ve toplumda saygı gören bir kişilik olmasının yanı sıra aynı zamanda, Antalya’da yerel ekonomiye katkı sağlamış olan değerli bir iş adamı olarak biliniyor.
Antalya'nın tanınmış iş adamlarından Kürşat Göncü, Milliyetçi Hareket Partisinden Muratpaşa Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Antalya’nın sevilen iş insanlarından İnşaat ve Otomotiv sektörünün tanınan ismi Kürşat Göncü, MHP Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Muratpaşa İlçe Teşkilatı binasında gerçekleştirilen başvuruda, Kürşat Göncü ve beraberindeki heyet, parti yönetimi ve üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı.

 

 

Başvuru öncesi MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ile de makamında görüşen Kürşat Göncü, buradan beraberindeki heyetin coşkulu desteği ile ilçe teşkilatına geçti. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş, Kürşat Göncü’ye çıktığı bu yolda başarı dileklerini ileterek, "Hayırlı olsun, Allah utandırmasın" dedi.

 

İş insanı Kürşat Göncü’nün aday adaylığı, Antalya siyasetinde önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Kendisi, iş hayatında tanınmış bir isim ve toplumda saygı gören bir kişilik olmasının yanı sıra aynı zamanda, Antalya’da yerel ekonomiye katkı sağlamış olan değerli bir iş adamı olarak biliniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.