Başkan Onur Temel'den Dünya Engelliler Günü Mesajı

Gündem 03.12.2023 - 13:51
 

Başkan Onur Temel'den Dünya Engelliler Günü Mesajı

MHP Antalya İl Başkanı Sayın Onur TEMEL, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
MHP Antalya İl Başkanı Sayın Onur TEMEL, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için yayınladığı mesajında şunları ifade etti; "Engelliler Günü; dünya genelinde her yıl 3 Aralık tarihinde kutlanan ve engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen bir gün olarak bilinir. Bu özel günde, engelli bireylerin haklarına ve eşitliklerine vurgu yaparak, onların toplum içinde daha fazla yer almalarını desteklemeliyiz.  Engelliler Günü, engelli bireylerin toplumda daha iyi anlaşılmasını ve desteklenmesini sağlamak için bize önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu özel gün, tüm bireyleri engelli haklarına saygı duymaya ve engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalara katkıda bulunmaya çağırıyorum. Engelliler Günü'nde yapılan projeler, toplumun engelli bireylere karşı duyarlılığını artırmakta ve onların yaşamlarını kolaylaştırmaktadır. Bu projeler, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak, özgüvenlerini yükseltmek ve yeteneklerini geliştirmelerine destek olmaktadır. Engelliler Günü'nün amacına ulaşabilmesi ve projelerin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için toplumun desteği ve farkındalığı büyük önem taşımaktadır. Bu vesile ile bu önemli günde Engelli bireylerimizin bu değerli gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Engel tanımayan, bu güçlü yürekler için hiçbir engel engel olmayacaktır." 
MHP Antalya İl Başkanı Sayın Onur TEMEL, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

MHP Antalya İl Başkanı Sayın Onur TEMEL, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için yayınladığı mesajında şunları ifade etti;

"Engelliler Günü; dünya genelinde her yıl 3 Aralık tarihinde kutlanan ve engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlenen bir gün olarak bilinir. Bu özel günde, engelli bireylerin haklarına ve eşitliklerine vurgu yaparak, onların toplum içinde daha fazla yer almalarını desteklemeliyiz. 

Engelliler Günü, engelli bireylerin toplumda daha iyi anlaşılmasını ve desteklenmesini sağlamak için bize önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu özel gün, tüm bireyleri engelli haklarına saygı duymaya ve engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalara katkıda bulunmaya çağırıyorum.

Engelliler Günü'nde yapılan projeler, toplumun engelli bireylere karşı duyarlılığını artırmakta ve onların yaşamlarını kolaylaştırmaktadır. Bu projeler, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak, özgüvenlerini yükseltmek ve yeteneklerini geliştirmelerine destek olmaktadır. Engelliler Günü'nün amacına ulaşabilmesi ve projelerin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için toplumun desteği ve farkındalığı büyük önem taşımaktadır.

Bu vesile ile bu önemli günde Engelli bireylerimizin bu değerli gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Engel tanımayan, bu güçlü yürekler için hiçbir engel engel olmayacaktır." 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habervagonu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.